U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Rođendanski popusti za 10. rođendan

Pridruži se proslavi 10. rođendana omiljenog shopping centra jer častimo sjajnim popustima tijekom Bday Shopping Festa.

Rođendanski popusti za 10. rođendan

Shoppingirajte od 18. do 21.4. s odličnim popustima, a u nastavku pogledajte  top artikle u kojima ćete jednako rado provesti vrijeme na plesnom podiju ili u  proljetnoj šetnji, ali i biti savršen poklon.

U Benetton trgovini čeka vas sjajnih -20% popusta gdje ćete moći pronaći baš sve što bi vam moglo zatrebati za duge proljetne šetnje, ali i one otmjenije prigode. Uz rođendansku sniženu cijenu, a i našu preporuku izbor će biti jednostavan.

Ultrapopularni mini modeli torbica sjajna su investicija, a naročito kada vas u s.Oliver trgovini očekuje -15% na novu kolekciju za 2 i više artikala.

Upravo su konkretni komadi poput sata uvijek dobar poklon kada su u pitanju krizme ili rođendani, a Watch Centar ima sjajnu stvar. Tamo vas očekuje -20% popusta za gotovinski i kartični način plaćanja.

Pandorine narukvice vrlo su popularan poklon kada su u pitanju djevojke, stoga bi sniženje za dodatke poput kopči i sigurnosnog lančića mogli biti pravo rješenje za povoljan i vrlo efektan poklon.

Bez obzira na godine, i mali i veliki cijeniti će dobar Lego set, a pogotovo kada je u pitanju Harry Potter. S takvim poklonom ne možete pogriješiti, baš kao niti s Bday Shopping Fest popustima i našim preporukama.