Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag

‘Dobar make up je onaj u kojem se osjećamo ugodno’

U raskošnom eksterijeru najljepših gradskih lokacija u Varaždinu snimali smo novi editorijal za nadolazeće spring/summer kolekcije.

‘Dobar make up je onaj u kojem se osjećamo ugodno’

Trendovi koje ćemo nositi tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci oslanjaju se na estetiku s početka 2000-ih i kombiniraju snažne i primjetne boje s velikim modnim ‘povratnicima’ poput maxi suknja i traper jakni. No, jedan trend vratio se prije nekoliko sezona i još uvijek suvereno vlada make up i fashion svijetom. Prema riječima vizažistice Monike Maček, „to je svježi i ne pretjerano našminkan izgled“.

Prozračni i sjajni izgled kože, kaže nam Monika, najbolji je make up. Nije pobornik prenašminkanog izgleda i uvijek bira proizvode koji su lagani i blagi prema koži. Tako je na snimanju u prekrasnom Varaždinu, koristila L’Oreal True Match Nude Plumping Tinded Serum  za postizanje svježeg izgleda kože, a tekuće rumenilo Max Factor Radiant Rose za onaj nježni rumeni dodir na obrazima. U kreiranju looka za editorijal, Matea je birala nude nijanse ruževa i olovke (L’Oréal Color Riche ruž i Max Factor Colour Elixir Lip Liner) kako bi istaknula prirodni look koji komplimentira proljetnim outfitima.

*Bronzer Catrice, Müller, 4,23 € (31,87 kn); Olovka za obrve Maybelline, Müller, 7,35 € (55,38 kn); Olovka za usne Max Factor, BIPA, 7,95 € (59,90 kn); Umjetne trepavice Aura, dm, 3,97 € (29,91 kn); Stick za konturiranje Aura, dm, 8,61 € (64,87 kn); Tekuće rumenilo Max Factor, BIPA, 14,90 € (112,26 kn); Tekući puder L’Oréal, Müller, 19 € (143,15 kn); Ruž L’Oréal, BIPA, 12,99 € (97,87 kn)

Popričali smo s Monikom koja nam je otkrila male tajne svog šminkerskog zanata i kako ćemo se šminkati u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Što vam je najvažnije prilikom kreiranja looka?

Prilikom kreiranja looka najvažnije mi je da on na svakom svjetlu, studijskom ili danjem, izgleda besprijekorno. Svakako bih istaknula da je nužno paziti da se osoba koju šminkam osjeća ugodno s onim što nosi na licu.

Koji vam je trenutačno najdraži makeup trend?

Kao i svaki vizažist nisam pobornik trendova u makeupu, ali svakako podržavam neke kao što su prozračni i sjajni izgled kože.

Skincare trendovi su proteklih godina aktualniji čak i od onih makeup trendova, što misliš o tome?

Kao jedna od onih koja više pažnje pridaje skin care rutini nego makeup rutini, kažem – bilo je i vrijeme! Smatram da bez dobre brige o njezi lica nema niti dobrog makeupa.

Što je za tebe dobar makeup?

Za mene je dobar makeup svaki onaj u kojemu se osjećamo ugodno, bitno je samo kako ga nosite.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više