U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Manikura s pomakom

Zadržite ljeto na svojim noktima

Manikura s pomakom

Pratite li me na društvenim mrežama, sigurno ste zamijetili da volim šarene nokte. I da gotovo nikad nemam samo jednu boju, već se najčešće poigram s više njih. S obzirom da se još nismo spremni oprostiti od ljeta, a moje manikure najčešće vrište ljeto, danas vam donosim inspiraciju kako zadržati ljeto na svojim noktima i pritom privući pažnju genijalnom manikurom.

Baš kao i odjeća i nokti mogu biti odraz nečije osobnosti i stila. Moji to sigurno jesu, obožavam boje i obožavam ih nositi u naizgled nespojivim kombinacijama. Za kraj ljeta sam prozujala ponudom Lumini drogerija i pronašla divne nijanse koje sam odmah poželjela na svojim noktima.

Tonovi zelene i boje mente već su jedno duže vrijeme veliki hit. Sjajno izgledaju na kratkim noktima i na obliku badema, a fashionistice ih obožavaju kombinirati s bijelom bojom, nijansom pudera, ali i šarenom paletom poput narančaste, ružičaste i uvijek popularne crvene. Žuta je uz crvenu moja omiljena boja na noktima i neovisno koje boje biram, ove dvije boje uvijek nađu mjesto u mojoj veseloj manikuri. Razmišljate li o žutoj manikuri, za početak je probajte na kratkim noktima u verziji polumjesec manikure, pa ako vam se svidi – idući put se otkačite i poigrajte raznim bojama. Za oko su mi zapeli i tonovi breskve i lavande. Ove dvije nijanse mi se čine sjajne za dobar miks, bilo da ih pametno rasporedite po noktima ili uz malo truda i kreativnosti pomiješate u jedan ludi geometrijski spoj retro prizvuka.

Müller, Esssie, 10,07€ (75,87 kn)

dm, Catrice, 2,60€ (19,59 kn)

dm, Essence, 1,70€ (12,81 kn)

Müller, Max Factor, 5,96 (44,90 kn)

Müller, OPI, 7,93 (59,74 kn)

Za Lumini Style svoje favorite za manikuru donosi fashion blogerica i sretna mama Ana Bacinger

Foto: dm, Mueller.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 kn