Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag

Parfem kao najljepši poklon za Valentinovo

Donosimo 5 ženskih i 5 muških mirisa kojima je teško odoljeti

Parfem kao najljepši poklon za Valentinovo

Nema boljeg osjećaja nego nekome pokloniti mali znak pažnje i pokazati koliko ih volite. I da, to možete napraviti bilo koji dan u godini, no Valentinovo je tu da vas sjeti da upravo na taj dan možete biti ekstra romantični. Ako spadate u kategoriju ljudi koja voli i slavi Valentinovo, ovih dana sigurno razmišljate kakav poklon izabrati za svoju voljenu osobu. A, mi smo vam odlučili uskočiti u pomoć s listom sjajnih parfema koji će svakome izmamiti osmijeh na lice.

Parfemi su uz cvijeće, nakit i bombonijere najčešći poklon za Valentinovo i jedan od onih poklona kojem se najviše veselimo. Iako se na darivanje parfema u društvu gleda kao na divnu i intimnu gestu, zapravo je riječ o poprilično zahtjevnom zadatku koji može izazvati glavobolju i onome tko poklanja, kao i osobi kojoj ste parfem namijenili. Ključna stvar kod kupnje parfema je da dobro poznajete osobu kojoj ga kupujete i da ste već naučili koje mirisne note preferira, a koje joj se nimalo ne sviđaju. Ako niste sigurni da znate odgovor na ova pitanja – najjednostavnije je zaviriti na njezinu/njegovu policu s parfemima i dobro secirati svaki miris. Zapišite imena parfema koji se nalaze na polici i u drogeriji ih prokomentirajte s ljubaznim osobljem koje će vam pomoći pronaći slične mirisne note. Osim samih nota, obratite pažnju i na životni prostor osobe koju darujete. Ako osobe vole mirisne svijeće zapišite koji mirisi dominiraju, ako preferiraju eterična ulja – također napravite popis. Ako prostorom dominiraju boje i eklektičnost možete zaključiti da je osoba hrabra i sklona jačim mirisima, a ako voli minimalizam i nježne tonove – najčešće je takva i kod izbora parfema.

Možda najbolji savjet za kupnju parfema je da razmislite o tome koliko inače osjetite miris na osobi kojoj ste odlučili pokloniti parfem. Postoje ‘jači’ i ‘slabiji’ parfemi pa vodite računa i o tome kada birate miris. Naši savjeti bi vam sigurno trebali pomoći kod izbora vašeg poklona, samo prije dolaska u drogeriju dođite spremni i zamolite za pomoć ako niste sigurni koje mirisne note tražite.

U nastavku možete pronaći neke od najzanimljivijih mirisa za 2024. godinu!

Za nju

Za njega

Za Lumini Style piše fashion blogerica Ana Bacinger.

Foto: Bipa, dm, Müller

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više