U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Tri koraka do savršeno njegovane kože

Njegovana i blistava koža puno je više od trenda koji viđamo na društvenim mrežama. Ona je najljepši modni dodatak koji možete nositi i način da sebi i svijetu pokažete koliko se volite.

Tri koraka do savršeno njegovane kože

No, proces do njegovane i blistave kože nije uvijek lak, a na putu mu stoje prepreke poput godina, stila života i genetike. Na svu sreću, postoji nekoliko jednostavnih koraka koji mogu pomoći obrisati godine s lica, ispuniti dosadne bore i podariti sjaj koji kao da govori „baš je danas dobar dan za no make up day“.

Očistite lice

Prvi korak kvalitetne njege jest pripremiti kožu za odlazak na spavanje. Najvažnije je dobro skinuti šminku kvalitetnim čistačem, potom je nahraniti  i pripremiti za jutro. Nakon skidanja make upa slijedi piling ili maska kako bi s lica uklonili ostatke mrtvih stanica kože i dali porama još veću priliku da dišu i upiju proizvode.

Pilinzi poput onih enzimskih prodiru duboku u pore lica, a nisu toliko agresivni kao mehanički. Annemarie Börlind enzimski piling očistit će dubinski kožu od prljavštine i ono najvažnije podarit će joj zaglađen izgled.

Oni rade dok vi spavate

Najbolja stvar kod kozmetike je što minimalno truda daje maksimalno učinka, što znači da proizvodi rade dok mi spavamo. Kvalitetna noćna krema učinit će čuda za vaše samopouzdanje jer, budimo iskreni, nitko ne obožava svoj jutarnji izgled.

Neutrogena Bright Boost hranjiva noćna krema za lice sadrži neoglukozamin, sastojak uz čiju pomoć se smanjuju znakovi starenja kože. Zahvaljujući mineralima pomaže i u održavanju prirodne proizvodnje kolagena.

Zaštitite kožu

Kada se probudimo zadovoljni svojom kožom, vrijeme je za jutarnje pripreme. Taj korak uključuje i čišćenje od ostataka proizvoda kako bi oslobodili pore. Umivanje hladnom vodom potaknut će cirkulaciju zbog čega će koža biti svježija i punija, a možete koristiti i blage čistače u obliku pjene ili gela.

Nakon toga slijedi hidracija koja će vas zaštiti od vanjskih utjecaja i održavati je besprijekornom tijekom dana. Vichy Liftactiv H.A. Epidermic Filler pruža 100 % dnevne doze hijaluronske kiseline i ispunjava konture lice. Kvalitetna dnevna krema ili serum stvaraju podlogu za šminku kako bi ostala postojana i pružaju određenu zaštitu od vanjskih utjecaja poput vjetra, hladnoće ili jakog sunca.

Jednom kada pređete sve korake spremni ste za osvojiti dan! Uvijek nosite misao sa sobom da je njegovana koža najbolji modni dodatak koji možete nositi.

Popis proizvoda:

Enzimski piling Annemarie Börlind, Müller, 37,15 € (279,91 kn); Noćna krema Neutrogena, dm, 17,51 € (131,93 kn); Serum za punoću kože Vichy, Farmacia, 38,48 € (289,93 kn); Sheet maska za lice s retinolom 7th Heaven, BIPA, 2,18 € (16,43 kn); Maska za lice s glinom, Sinsay, 3,49 € (26,30 kn)

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.