Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Baby Center – sve za roditelje i djecu

Baby Center trgovine koncipirane su na jedinstveni način da trudnicama, budućim roditeljima te obiteljima s malom djecom ponude najbolji izbor vrhunske opreme za bebe, namještaj za dječje sobice, kvalitetna pomagala za dojenčad i majke, igračke, odjeću i obuću.

Misija svih zaposenih u Baby Centru je poticanje kreativnog i zdravog razvoja djece. Potpunom uslugom, savjetovanjem te raznolikim izborom kvalitetnih i sigurnih proizvoda Baby Center sudjeluje u sretnom, sigurnom i zaigranom djetinjstvu.  U trgovinama potražite najveću ponudu super igračaka za djecu od rođenja do 99 godina! Čeka vas široka ponuda igračaka za bebe, bicikla,proizvoda za igru na otvorenom, Legića, hit igračaka, likova iz crtića i filmova te super zabavnih društvenih igara.

Uz igračke za sve generacija, Baby Center ima i  najveću ponudu najkvalitetnijih kolica i autosjedalica sa preko 160 različitih modela za sve dobne skupine. Osim što je zakonski obavezno, korištenje autosjedalice nužno je za sigurnost vašeg djeteta.

Po prvi puta u ovom dijelu Hrvatske predstavlja se i sasvim novi brand dječje odjeće COOL CLUB. Svaka djevojčica je posebna i zaslužuje posebnu odjeću – udobnu kvalitetnu i veselu. Ako vaši mališani rastu kao gljive, kližu se po koljenima, crtaju rukama i rukavima – sada je prilika da nabavite jedinstvenu dječju odjeću za bebe i djecu do 8 godina.

Sve članove Baby Center kluba svaki mjesec očekuju posebne akcije i popusti u trgovini.

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.