Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Vrati se natrag
Baby Center – sve za djecu i roditelje

Baby Center trgovine koncipirane su na jedinstveni način da trudnicama, budućim roditeljima te obiteljima s malom djecom ponude najbolji izbor vrhunske opreme za bebe, namještaj za dječje sobice, kvalitetna pomagala za dojenčad i majke, igračke, edukativni asortiman, odjeću i obuću.

Baby Center – sve za djecu i roditelje

Baby Center – sve za djecu i roditelje

Misija svih zaposlenih u Baby Centru je poticanje kreativnog i zdravog razvoja djece. Potpunom uslugom, savjetovanjem te raznolikim izborom kvalitetnih i sigurnih proizvoda Baby Center sudjeluje u sretnom, sigurnom i zaigranom djetinjstvu. U trgovini potražite najveću ponudu super igračaka za djecu od rođenja do 99 godina! Čeka vas široka ponuda igračaka za bebe, bicikl, proizvoda za igru na otvorenom, Legića, hit igračaka, likova iz crtića i filmova te super zabavnih društvenih igara.

Uz igračke za sve generacija, Baby Center ima i najveću ponudu najkvalitetnijih kolica i autosjedalica s više od 160 različitih modela za sve dobne skupine. Osim što je zakonski obavezno, korištenje autosjedalice neophodno je za sigurnost vašeg djeteta.

Ako ste član Lumini Club-a u ovoj trgovini ostvarujete posebne popuste i pogodnosti. Provjerite više na LINKu.