Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Bipa

BIPA je drogerija koja garantira, obećaje i stvara sjajne prilike u obliku dobrih ponuda, dobrih cijena i sjajnog iskustva kupovine. U našim prodavaonicama možeš pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom.

Neprestano se trudimo udovoljiti svim željama svojih kupaca što dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronaći na našim policama. Između gotovo 8000 artikala međunarodnih marki, svatko tko zakorači u BIPA svijet zasigurno će pronaći ponešto za sebe.
BIPA misli na sve – na žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce i na dom.

Pokraj brojnih međunarodnih brandova koji se nalaze u asortimanu, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda koji predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

U BIPA vlastite robne marke ulaze: LOOK BY BIPA, Clever, ZooRoyal, TODAY, BABYWELL i B.STYLED.

LOOK BY BIPA je make-up accesories za mlade kraljice ljepote. Clever obuhvaća proizvod za cijelu obitelj, uključujući i kućne ljubimce. ZooRoyal nudi širok raspon kvalitetnih proizvoda po povoljnoj cijeni za vaše četveronožne prijatelje. Obuhvaća suhu hranu, raznovrsnu vlažnu hranu te ukusne zalogaje ili nagrade za kućnog ljubimca. TODAY pruža cjelokupni koncept njege-od tijela, kose i lica do proizvoda za sunčanje, njegu muškarca, a uz to, u ponudi je i sveobuhvatni program za oralnu njegu. BABYWELL je najnježnija njega za najmlađe. Veliki izbor dječje kozmetike, po pristupačnim cijenama. B.STYLED je asortiman čarapa i najlonki u različitim bojama i DEN-ima.

No, osim široke ponude, BIPA nagrađuje vjernost svojih klijenata te im nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

Kada imaš BIPACard karticu za tebe vrijede drugačije, niže cijene velikog broja posebno označenih proizvoda u trgovini. Također za svakih potrošenih 50 kn BIPA te nagrađuje izravnim dodavanjem 1 kn na BIPACard karticu. Kune su skupljaju u prvom tromjesečju, a troše u idućem.

BIPA ti za rođendan poklanja bon s 15% popusta na cjelokupnu kupovinu (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive) koji se može iskoristiti u svakoj našoj poslovnici.

Više informacija možeš pronaći na www.bipa.hr ili nazovi besplatni telefon 0800 20 20 30.

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.