Vrati se natrag
Bipa

BIPA je drogerija koja jamči i stvara odlične prilike u obliku dobrih ponuda, dobrih cijena i sjajnog iskustva kupovine, u kojoj možete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom.

Bipa

Bipa

BIPA se uvijek trudi udovoljiti svim željama svojih kupaca što dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronaći na BIPA policama. Među gotovo 8000 artikala međunarodnih marki, svatko tko zakorači u BIPA svijet, zasigurno će pronaći ponešto za sebe.
BIPA misli na sve – na žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce i na dom.

Uz brojne međunarodne brandove koji se nalaze u asortimanu, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda koji predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

U BIPA vlastite robne marke ulaze: LOOK BY BIPA, Clever, ZooRoyal, TODAY, BABYWELL i B.STYLED.

LOOK BY BIPA je make-up accesories za mlade kraljice ljepote. Clever obuhvaća proizvod za cijelu obitelj, uključujući i kućne ljubimce. ZooRoyal nudi širok raspon kvalitetnih proizvoda po povoljnoj cijeni za vaše četveronožne prijatelje. Obuhvaća suhu hranu, raznovrsnu vlažnu hranu te ukusne zalogaje ili nagrade za kućnog ljubimca. TODAY pruža cjelokupni koncept njege: od tijela, kose i lica do proizvoda za sunčanje, njegu muškarca, a uz to, u ponudi je i sveobuhvatni program za oralnu njegu. BABYWELL je najnježnija njega za najmlađe. Veliki izbor dječje kozmetike, po pristupačnim cijenama. B.STYLED je asortiman čarapa i najlonki u različitim bojama i DEN-ima.

No, osim široke ponude, BIPA nagrađuje vjernost svojih klijenata te im nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

BIPACard kartica donosi niže cijene velikog broja posebno označenih proizvoda u trgovini. Također za svakih potrošenih 6,63 EUR BIPA nagrađuje izravnim dodavanjem 0,13 centi na BIPACard karticu. Euri se skupljaju u prvom tromjesečju, a troše u idućem.

BIPA za rođendan kupcu poklanja bon s 15% popusta na cjelokupnu kupovinu (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive).

Više informacija potražite na www.bipa.hr ili na besplatnom telefonu 0800 20 20 30.