Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Vrati se natrag
Deichmann

Od elegantnoga do izvanredno trendovskoga

Deichmann

Deichmann

Žene već dugo znaju: cipele su točka na i u svakom outfitu. Elegantno, trendovski ili ležerno – svaki stil i modni nastup zahtijeva odgovarajuću cipelu – i to ne samo u boji. Deichmann nudi veliki izbor različitih modela i robnih marki za dame, gospodu, djecu, kao i za sport. Njihovi trend scoutovi su uvijek u potrazi za novostima od sutra diljem svijeta. Oni promatraju modnu scenu, na sajmovima imaju pogled u budućnost, u metropolama trendova izviđaju najnovija strujanja i otkrivaju što je in.

Kratki ritam nabave i kontinuirano aktualiziranje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u njihove trgovine brzo donose in modele. Za posao prikladan brouge model robne marke “Borelli” ili glamurozne salonke za zabavu robne marke “Catwalk”, klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dječje sandale robne marke “Elefanten” – Deichmann ima odgovarajuće cipele za svaku prigodu i svaki modni zahtjev. To sve imaju u više od 1.282 poslovnica po dostupnim cijenama – time demokratiziraju aktualnu modu.

Ali, Deichmann ne želi samo prodavati povoljnu obuću već svojim kupcima želi ponuditi i dobru uslugu. U vlastitim centrima za školovanje kontinuirano školuju osoblje i provjeravaju kvalitetu naših usluga. S natprosječno visokom stopom daljnjeg školovanja brinu za stručnu radnu snagu i rukovoditelje iz vlastitih redova.

Posjetite našu web stranicu: www.deichmann.hr
Pratite trendove na našem portalu: www.volimocipele.hr
Pratite nas na Facebooku: Deichmann Hrvatska
Pratite nas na Instagramu: @deichmann_adria