Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag
Dominik zlatarnica i srebrnarnica

Dominik srebrnarnice i zlatarnice su mjesto gdje svaki kupac može birati nakit koji će istaknuti njegovu osobnost, nakit kojim obilježava najvažnije dane.

Dominik zlatarnica i srebrnarnica

Dominik zlatarnica i srebrnarnica

Jedna od kolekcija Dominik srebrnarnica je kolekcija srebrnog vjenčanog prstenja. Veliki izbor raznih modela zadovoljava i najprofinjeniji ukus. Jer, srebrno vjenčano prstenje itekako može slaviti vječnu ljubav, a ako u njega dodamo briljante ili neko drugo drago ili poludrago kamenje, tada ono svakako zaslužuje krasiti vašu ruku.

Isto tako, zaručničko prstenje svakako je jedan od glavnih komada nakita na ženskoj ruci, a spoj elegancije i sjaja srebra definitivno se uklapa u stil današnje žene.

Tu su i druge kolekcije, kao što je kolekcija orijentalnog nakita raznih boja, upečatljivih izvedbi, te razni modeli nakita s dragim i poludragim kamenjem. Naušnice, prstenje, privjesci, narukvice i ogrlice s dragim i poludragim kamenjem, odraz su odvažne i samopouzdane žene.

Kolekcija srebrnog nakita za muškarce sastoji se od narukvica, lančića, privjesaka i ostalog nakita, tako da je svaki muškarac i više nego dobrodošao u našu poslovnicu.

U Dominik zlatarnici pronađite bogat izbor kolekcija zlatnog nakita u prepoznatljivom, elegantnom, Dominik stilu.

Razne kolekcije vrhunskog stila i dizajna zasigurno će osvojiti istinske ljubitelje zlatnog nakita, a velika kolekcija zlatnog vjenčanog prstenja oduševit će vas detaljima i profinjenošću.

Dominik nakit je uvijek u trendu sa svjetskim modnim zbivanjima te ćete njime s oduševljenjem upotpuniti svoj styling.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više