Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Leggiero

Leggiero bar je odavno sinonim za vrhunsku kavu i uslugu u Hrvatskoj. Bogata ponuda pića i premium slastica s potpisom zagrebačke slastičarnice Torterie Macaron, dostupna je i u Varaždinu u tvojem Lumini centru nove generacije. Ako volite dan započeti vitaminskim napitkom ili želite probati nešto drugačije, u Leggiero barovima možete pronaći i nove smoothieje ili već dobro poznate Leggiero MIX svježe cijeđene sokove.

Leggiero je omiljeno mjesto za after work i after shopping druženja, kao i za večernja druženja s prijateljima jer vikendima priprema zanimljive programe uz promo cijene pića. Ugodnoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri, a osobita pažnja u svakom lokalu se pridaje uslužnom osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj svakodnevnoj ponudi, što je recept za zadovoljne goste koji se uvijek iznova vraćaju.

Sve Leggiero lokacije potražite na www.leggiero.hr, a pratite ih na Facebooku i Instagramu.

Prvi Leggiero bar otvorio je svoja vrata 2007. godine. Od tada postaje omiljeno mjesto za ležerna druženja. Moderno uređeni prostor Leggiero bara je mjesto za ugodno ispijanje prve jutarnje kave, kao i za kasnija druženja u jedinstvenom ambijentu.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.