Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Vrati se natrag
Rebuy Stars

Na više od 1800 metara kvadratnih, u shopping centru Lumini čeka vas zabava od 0-24. Ne morate putovati na drugi kraj svijeta da bi osjetili čari Las Vegasa! Mi smo Las Vegas doveli vama! Uz izbor najboljih automata za igre na sreću, otkrijte igrača u sebi.

Rebuy Stars

Rebuy Stars

Dugo smo tražili lokaciju s velikim prostorom, mjesto povezano brzim prometnicama, gdje bismo mogli ponuditi raskošni klub lasvegaškog stila, s pripadajućim Cabaret prostorom koji će ugostiti najveće regionalne zvijezde i biti centar zabave i noćnog života.

I sve to smo našli u shopping centru Lumini u Varaždinu.

Rebuy Stars u Varaždinu je drugi po redu koji otvaramo u Hrvatskoj, odmah nakon zagrebačkog, koji je ujedno i najveći automat klub u državi s više od 4000 m2. No veličina nije jedini adut Rebuy Starsa. Veliku pozornost posvećujemo ekskluzivnom uređenju te profesionalnom i ljubaznom osoblju sa željom da posjetiteljima pružimo vrlo ugodan boravak.

U spomenutim segmentima tvrtka Rebuy Stars vrlo je iskusna jer, iako mlada, na području igara na sreću već se široko afirmirala kvalitetom usluge koju nudi u 40-tak klubova u Češkoj i Slovačkoj, a sada, nakon Zagreba i u Varaždinu.

Las Vegas ne čine samo igre na sreću nego i zabava, a Rebuy Stars to za vas organizira u najljepšem prostoru koji možete zamisliti – u Rebuy Stars Cabaretu!

Uživajte uz nastupe najboljih glazbenih izvođača, stand up večeri, Ladies Night-ove te berlinske ljepotice i pravi Burlesque Show!

Želja nam je biti centar zabave za sve stanovnike Varaždina i okolice, a vjerujemo da ćemo programom i našim uigranim osobljem kod posjetitelja izazvati želju da nam se iznova vraćaju.

Sve to i još puno više očekuje Vas na gornjoj etaži shopping centra Lumini, odmah pored Cinestar kina!