Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag
Skechers

Skechers – tenisice i obuća za cijelu obitelj

Skechers

Skechers

Američki brend osnovan je 1992. godine i brzo je osvojio modne zaljubljenike diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku. U posljednjim godinama, Skechers brend obuće eksponencijalno raste i pozicionirao se kao lider u sportskoj i modnoj obući, s posebnim naglaskom na tenisicama. Skechers tenisice ističu se po udobnosti i inovacijama. Gotovo sva Skechers obuća opremljena je s memorijskom pjenom koja pruža bolju potporu stopalu i udobnost tijekom nošenja tenisica. Važna tehnologija uključuje i Skechers Arch Fit, koji podržava svod stopala i omogućuje uklonjive potporne uloške za udobnije hodanje. Posebno treba istaknuti i Skechers Slip-In tehnologiju, koja omogućava obuću bez vezica, olakšavajući brzo i jednostavno obuvanje.

Osim modela Skechers Arch Fit i Skechers Slip In, možete birati i između mnogih jednostavnih modela ženskih Skechers tenisica s mrežicom, koje dišu, udobne su, a istovremeno su dovoljno elegantne i jednostavne, posebno zbog lijepih boja, bijele, crvene i bež, tako da ih možete nositi i uz sofisticiraniju odjeću. Skechers obuća prikladna je kako za ljeto s njihovim sandalama, japankama i natikačima, tako i za zimu.

Muške Skechers tenisice također su prikladne za razne prigode, a možete birati između različitih modela s različitim tehnologijama, kao što su Skechers Arch Fit i Skechers Slip ins, izrađenih od različitih materijala, od kože do platnenih sportskih cipela, u različitim bojama i kombinacijama boja. Dostupni su i muški Skechers sandale, japanke i natikače koji su odličan izbor za ljetnu sezonu.

Koja majka nije tražila dječju sportsku obuću Skechers s lampicama? Skechers nudi brojne dječje modele tenisica s lampicama. Također, u ponudi Skechers za djecu možete pronaći gležnjače, visoke tenisice, ali i sandale i natikače za ljeto.

Najtraženi i najpopularniji model, ne smijemo zaboraviti, su Skechers Uno tenisice, koje su dostupne za cijelu obitelj, dakle i za muškarce, žene i djecu.

Pregledajte bogatu ponudu Skechers tenisica i ostale obuće, i odaberite svoj novi par Skechers Uno, Skechers Arch Fit, Skechers Slip Ins, Skechers Bobs ili bilo koji drugi model iz ove zaista široke kolekcije.

Trgovine Skechers upravlja Mass Shoes, d.o.o.

www.facebook.com/MassObuca

www.instagram.com/mass.shoes

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više