Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag
SPA CAR Varaždin

Tvrtka Zvonarek sistemi d.o.o. iz Preloga, koja se bavim izgradnjom i montažom samoposlužnih autopraonica, otvorila je autopraonicu na desnoj strani parkirališta Lumini centra. Riječ je o novoj modernoj samoposlužnoj autopraonici iz serije future, koju krasi poseban dizajn i poboljšane performanse pranja.

SPA CAR Varaždin

SPA CAR Varaždin

Autopraonica „SPA CAR Varaždin“ sadrži ukupno 6 mjesta za pranje vozila, od kojih je 5 zatvorenog tipa te jedno otvoreno mjesto namijenjeno pranju velikih prijevoznih sredstava. Također, kako bi se omogućila potpuna usluga klijentima, u ponudi se nalaze i samoposlužni usisavači za unutarnje čišćenje vozila. Četka s aktivnom pjenom, vrlo snažnog učinka čišćenja s intenzivnim pjenjenjem, novost je u ponudi samoposlužne autopraonice „SPA CAR Varaždin“.

Prilikom rada, samoposlužna autopraonica koristi kombinaciju sredstava koja daje vrhunske rezultate pranja. U ponudi se nalaze tri programa za pranje: pranje šamponom, ispiranje voskom i ispiranje osmozom. Autopraonica „Spa car Varaždin“ modernizirana je i elektronskom žetonjerom s mogućnošću primanja žetona ili kovanica. Žetonjera ima display na kojem se može očitati preostalo vrijeme pranja ili preostali iznos novca, okretnom rukom od 360º s brzom spojnicom od inox-a, mlaznicama koje su napravljene od inox-a s plastičnim rukohvatima i diznama s keramičkim ulošcima. Svaki boks opremljen je držačem mlaznice te uputstvima za način korištenja autopraonice i mjerama upozorenja.

Za prijavu kvara ili eventualnih nepravilnosti prilikom pranja vozila budite slobodni kontaktirati broj telefona: 098 241 366 ili poslati elektroničku poštu na adresu [email protected].

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više