Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Watch Centar

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita.

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 19 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a uključuje i webshop satovi.com.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

U novouređenoj prodavaonici možete pronaći veliki izbor satova robnih marki Casio, Cerruti, Calvin Klein, Daniel Klein, Flik Flak, Fossil, Galileo, Garmin, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Michael Kors, Nautica, Pierre Lannier, Police, Rosefield, Swatch, Timex i Tylor satove te široki asortiman Guess, Calvin Klein, 2Jewels i Just Cavalli nakita.

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara.

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.