Lumini - shopping centar

Watch Centar

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita.

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 18 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a od nedavno uključuje i webshop Satovi.com.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

Brandovi satova i modnog nakita koje ekskluzivno zastupamo i distribuiramo u Hrvatskoj, a koje možete pronaći u shopping centru Lumini su: Brosway, Flik Flak, Galileo, Guess, Gc, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex i TW Steel.

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara.

Za one kojima je Watch Centar poslovnica u shopping centru Lumini predaleko ili im se jednostavno ne izlazi iz svog doma, obožavateljima satova i modnog nakita omogućena je online kupovina na webshopu Satovi.com. Online kupnja uključuje sigurnu kupnju i besplatnu dostavu te bogat izbor renomiranih svjetskih brandova.

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali trenutne popuste, novosti i događanja.