Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

Dođite u shopping sa svojim četveronožnim prijateljem jer su psi i mačke dobrodošli u Trgovački centar Lumini

Planirate shopping, a ne želite ostaviti svog kućnog ljubimca samog jer bi radije zabavnije i zajedno proveli dan? Nema problema, u našem Centru psi i mačke su dobrodošli gosti. Svi znamo da naši kućni ljubimci ponekad znaju biti zaigrani pa zbog toga imamo nekoliko pravila kako bi svi bili zadovoljni i sretni.

U Centar je zabranjeno uvoditi bilo kojeg ljubimca osim pitomog psa/mačke, a isto tako ne može ući osoba koja nije zakonski odgovorna za kućnog ljubimca, te je mlađa od 18 godina.

Odlazak u shopping događaj je koji utječe i na druge ljude pa kao i mi, i naši ljubimci moraju biti pristojni i pažljivi prema drugima. Zato je pse potrebno voditi na uzici koja ne smije biti dulja od 150 cm, držati ih u rukama ili pripadajućoj torbi. Mace moraju također biti u košari, kavezu, torbi – gdje god više vole boraviti.

Psi kojima je greben viši od 30 cm moraju imati brnjicu, isto kao i svi psi koji spadaju pod kategorizaciju opasnih psa. Oznaka grebena pasa istaknuta je na Mjestu za informacije.

Molimo vas da prije dolaska u Centar pročitate Pravilnik o dovođenju, kretanju i boravku kućnih ljubimaca i ostalih životinja.

Trgovački centar Lumini je „pet friendly“, a kako bi vaš posjet u društvu ljubimaca prošao bez stresa, molimo vlasnike kućnih ljubimaca da se pridržavaju Pravilnika. U slučaju ne pridržavanja i lijepog ponašanja, zamolit ćemo vas da svojeg kućnog ljubimca odvedete kući ili u prirodu. 🙂

Kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima želimo ugodan boravak u Lumini centru.