Vrati se natrag

Članovi Lumini Cluba za dobar shopping ne čekaju sezonska sniženja!

Samo vam je jedna kartica potrebna da svaki vaš shopping bude neponovljivo iskustvo genijalnih ušteda.

Članovi Lumini Cluba za dobar shopping ne čekaju sezonska sniženja!

Obnova garderobe zahtjevan je zadatak, kako fizički tako i financijski. Međutim, ne i za članove Lumini Cluba koji svaki shopping obavljaju na jednom mjestu i uz uvijek povoljnije cijene! Njihova čarobna kartica otvara vrata popustima baš svaki dan i u velikom broju trgovina. Pridružite im se, ako već niste, i otkrijte njihov tajni svijet vrhunskog shoppinga.

Dok većina čeka sezonska sniženja kako bi uštedjeli na kupovini, članovi Lumini Cluba ove pogodnosti imaju tijekom čitave godine. Uz dodatan popust prilikom kupovine, članstvo donosi i privilegij da prvi saznate sve informacije o sniženjima, popustima i nagradnim igrama! Osim toga, iznenađenjima za članove Lumini Cluba nema kraja jer se popusti i pogodnosti mijenjaju i donose nove posebnosti kako bi vaše iskustvo shoppinga svaki put iznova bilo jedinstven doživljaj. Tako je ovaj svibanj članovima donio vreću punu iznenađenja. Za potrošenih 100 € članovi dobivaju Lumini platnenu torbu i vaučer za besplatnu kavu. Sve što trebaju je prošetati do Mjesta za informacije, predočiti jedinstveni račun u ovom iznosu, pokazati svoju Lumini Club karticu i preuzeti torbu* te svoj vaučer za kavicu u Brooklyn caffe baru ili Leggieru.

Vjerujemo kako ste već primijetili prednosti koje vam članstvo donosi i da je vrijeme da ih doživite i sami. Ispunite prijavnicu na Mjestu za informacije ili online, preuzmite svoju karticu na mjestu za informacije i odmah počnite koristiti sve pogodnosti koje vam članstvo donosi.

Pozdravite dolazak toplijeg vremena novom sportskom opremom iz Sport Vision trgovine u kojoj članovi Lumini Cluba ostvaruju -10% popusta na cjelokupan račun. Gornji i donji dio trenirke, kratke hlačice za kad zatopli, nove tenisice, možda čak i role i lopta za aktivnosti na otvorenom – baš sve vam je na raspolaganju uz dodatan popust. No, ovo nije jedina trgovina u kojoj vam Lumini Club kartica donosi niže cijene jer ih se na popisu nalazi još mnogo više. Skoknite na Lumini Club i otkrijte gdje ćete sve moći uštedjeti ovog svibnja. Vidimo se u budget friendly shoppingu!

*Vrijedi do isteka zaliha