Vrati se natrag

Pripremite se za ljeto uz Lumini Club

Članovi Lumini Cluba odlaze potpuno bezbrižni na godišnji odmor! Zato što znaju da se za more pripremaju u omiljenom shopping centru uz super pogodnosti!

Pripremite se za ljeto uz Lumini Club

Ljeto se konačno odlučilo pokazati u punom sjaju, što znači samo jedno – vrijeme je za odlazak na plažu ili bazen. Godišnji odmori, jednodnevni izleti ili pak spajanje blagdana s vikendom, sasvim je svejedno jer se za baš svaki odlazak treba dobro pripremiti. Kupaći kostim, ručnik, šešir, sunčane naočale, sandale ili natikače, lagana odjeća i, naravno, krema sa zaštitnim faktorom osnova su bez koje nećete moći. Dio potrebnog sigurno već imate od prijašnjih ljetnih sezona, ali sve ono što nedostaje trebali biste nabaviti prije odlaska. No, uzmemo li u obzir putovanje, smještaj, hranu i pokoji izlazak, dobivamo znatno manji budžet koji ne ostavlja previše prostora za dobar shopping. Bez brige, Lumini vam čuva leđa! Ako već niste, učlanite se u Lumini Club i uštedite na baš svakoj kupovini u omiljenim trgovinama.

Tako je Farmacia za članove kluba pripremila posebnu beauty poslasticu od – 20 % popusta na brendove Avene, A-derma, Klorane, Ducray i Dexeryl. Iako nam boravak na suncu osobito godi nakon duge zime i kišnog proljeća, koža i kosa na posebnom su udaru i potrebna im je dodatna pažnja i njega. U tome će vam najbolji pomoćnici biti kvalitetni preparati. U asortimanu ovih brendova u Farmaciji pronaći ćete široku paletu proizvoda namijenjenih svim tipovima kože i kose, posebice onima osjetljivima i sklonijima oštećenjima. Najbitniji beauty ulog u ljetnim mjesecima definitivno je dobra krema s visokim zaštitnim faktorom. Za prvih izlaganja suncu najbolje bi bilo nanijeti kremu s 50+ faktorom koja će osigurati najveću razinu zaštite. Potom, kad je koža već poprimila malo boje, možete prijeći na SPF 30. I ne, ne morate se bojati da uz kremu visokog faktora nećete postići preplanuli ten. Taj je mit odavno razotkriven. Stoga se možete mazati bez straha da ćete se s plaže vratiti jednako svijetli. Dapače, kremu sa zaštitnim faktorom biste trebali nanositi svakih nekoliko sati, a za vrijeme znojenja i kupanja još i češće kako bi koža sve vrijeme bila zaštićena. Osim toga, nakon povratka s plaže i tuširanja kožu biste trebali njegovati proizvodima za nakon sunčanja koji će ju dodatno nahraniti, osvježiti, ublažiti iritacije i omogućiti bolje razvijanje preplanulosti. Zato vas u Farmacia ljekarni čeka Avene Sun family promo kutija u kojoj dobivate oba proizvoda i to s 20 % popusta!

Čak i ako niste članovi Lumini Cluba, još uvijek stignete učlaniti i odmah početi štedjeti pri svakoj kupovini. Pristupnicu možete ispunili online ili na Mjestu za informacije u centru Lumini, a čim je ispunite ostvarujete sve pogodnosti za članove. Što smo vam sve pripremili uvijek možete saznati na našoj web stranici ili prvi otkriti prijavom na naš Newsletter. Vidimo se u shoppingu!