U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Lumini Club & Znanje donose popust na hit naslov koji morate pročitati

Članstvo u Lumini Clubu donosi brojne pogodnosti! Jedna od njih je i 10% popusta u knjižari Znanje na naslove iz naklada Znanje i Vorto Palabra.

Lumini Club & Znanje donose popust na hit naslov koji morate pročitati

Čitanje obogaćuje živote, knjige donose toplinu u domove, a popusti olakšanje za naše financije! Zato Lumini Club svojim članovima donosi odlične pogodnosti za kupovinu u knjižari Znanje10% popusta na sve naslove naklada Znanje i Vorto Palabra. I da, popust vrijedi i na najnovije hitove među kojima se nalazi i „Iritantni kolege i kako s njima“ Per Henrik Stenstrøma.

Svibanjski novitet zanimljivog naslova u kojem će baš svatko prepoznati barem jednu osobu iz svog radnog okruženja nije samo zanimljiva naslovnica. Riječ je o knjizi koju bismo baš svi trebali pročitati, a članstvo u Lumini Clubu omogućuje vam da ju među prvima pročitate uz 10% popusta. Čak i ako se još uvijek niste učlanili stignete uloviti ovu posebnu pogodnost. Ispunite prijavnicu online ili na Mjestu za informacije i odmah počnite uživati u pogodnostima koje vas čekaju u brojnim trgovinama! Uz to još uvijek stignete uloviti i posebnu svibanjsku aktivaciju u kojoj za potrošenih 100 € članovi dobivaju super poklone. Na Mjesto za informacije donesite jedinstveni račun u ovom iznosu i svoju Lumini Club karticu i preuzmite svoju Lumini platnenu torbu* i vaučer za kavu u Brooklyn caffe baru ili Leggieru.

Svi obožavatelji čitanja složit će se kako je to jedan od najjednostavnijih zadataka jer čim uđu u Znanje pronađu barem 15 naslova koje jedva čekaju odnijeti doma. A naša preporuka ide ovom hitu koji će osvojiti i one čije čitalačke navike nisu na ovoj razini. „Iritantni kolege i kako s njima“ zabavan je vodič kroz koji autor opisuje tipove zahtjevnih kolega: primadonu, sveznalicu, hvalisavca, pesimista, muktaša, superoptimista i potkopavača. Vodič na zanimljiv način prikazuje pomnu analizu načina kako ih mi doživljavamo, ali i kako oni doživljavaju sebe pritom donoseći konkretna rješenja problema koji nastaju na radnom mjestu. Autor je u vodič uključio i stvarne duhovite primjere među kojima će vas neki oduševiti, neki nasmijati, a u nekima ćete prepoznati i svoje radno mjesto. Ovo je štivo koje bi svatko od nas trebao pročitati te mu se redovito vraćati – zato neka postane dio vaše privatne knjižnice uz 10% popusta s Lumini Club karticom!

*Vrijedi do isteka zaliha