Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Vrati se natrag

Uhvatite NAJ sniženja u Lumini centru!

Iskusni shopping znalci ne propuštaju sezonska sniženja! Znaju da je to prilika kada se na jednome mjestu može kupiti širok asortiman proizvoda – od odjeće za malene i velike, kozmetike i obuće do svega što im treba. Lumini shopping centar prava je destinacija za ljetni shopping jer popusti se penju do čak 70%.

Uhvatite NAJ sniženja u Lumini centru!

Preporuka nije bila laka, no ipak smo izdvojili ulove s ljetnog sniženja koji su svakoj obitelji potrebni.

Opremite djecu za ljetne avanture u kojima će moći uživati sigurno i neometano. Popularni Crocs modeli natikača umanjit će opasnosti pada, a ipak im omogućiti neometanu igru. Zabava je garantirana jer tu su Minions modeli koje mališani naprosto obožavaju, a uz popust od 60 % i roditelji će biti sretni

Prilikom odabira ljetne obuće za mališane vodite se zlatnim pravilom – oni biraju, vi savjetujete. Osigurajte si mogućnost da taj komad obuće bude multifunkcionalan, da mogu s njime u vodu, ali i trčati po parku. Vodite ih do modela za koje znate da će im se svidjeti!

Kada je riječ o sigurnosti, najvažnija tijekom ljetovanja je zaštita od sunca. Birajte praktična pakiranja koja su namijenjena cijeloj obitelji.. SPF birajte prema modelu: što veći faktor, to bolja zaštita! U ljekarni Farmacia očekuje vas uslužno osoblje koje će vam dati preporuku, ali i odlične popuste.

Out of office

Iskoristite svaki trenutak godišnjeg odmora za zabavu i odmor, dajte si priliku izgledati i osjećati se – sjajno! U tome će vam pomoći H&M, Bershka, Sinsay, C&A, s.Oliver i ostale sjajne trgovine.


Preporučujemo butter boju kao onu kojom ćete dodatno istaknuti preplanuli ten, a opet moći „disati“ tijekom srpanjskih i kolovoških vrućina. Bez obzira na to što kupujete na sniženju, vodite se mišlju da opremite garderobu komadima koje ćete moći nositi i u uredu jer ljeto traje dugo, dugo…

Jednako tako dobar ulog je i bijeli jednodijelni kupaći kostim. To je komad koji se bez napora pretvara u atraktivni top, i to dodavanjem suknje ili hlača opuštenije forme.

G.O.: Aktiviran!

Crvena se nametnula kao IT boja ne samo sezone nego i godine. Vrlo je svestrana i odlično se slaže sa svim bojama tena. I ne – nije rezervirana samo za žene! U Hervisu vas čeka ovaj, ali i još odličnih modela i to s popustom do čak 50 %!


Odličan je odabir ne samo za kupanje nego i za šetnju, kao i prilike kada su poželjne komocija i jednostavnost.


Poput svih onih druženja uz roštilj koja planirate kada se vratite na „kontinent“, za koja će biti idealne i gumene natikače koje su jednostavne za održavanje i vrlo – moderne.


A kada se vratite svojim dnevnim obavezama, iskoristite svaku priliku da klincima omogućite još malo zabave, a sebi odmor i shopping. Twister fun park odlično je mjesto gdje će djeca „izbaciti“ sav višak energije dok roditelji u miru rješavaju sve ono što se „nakupilo“ tijekom godišnjeg odmora.