Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Vrati se natrag

Zašto za vikend ne biste napravili piknik?

Imamo listu svega što bi vam moglo zatrebati

Zašto za vikend ne biste napravili piknik?

Iako obožavam more, ima nešto posebno u ljetu u gradu. Svako malo se nešto događa, terase su pune ljudi, igrališta puna djece, a polako su se i ljudi počeli opuštati pa pune parkove s dekicama i raznim rekvizitima za piknik. Ako ste ostali na kopnu ovaj vikend, a želite ga provesti vani – zašto i vi ne biste organizirali piknik? Ja sam prošli vikend na bicikl potrpala deku, rekete, loptu, nešto hrane i osvježavajućeg pića i popodne sam sa svojom obitelji i prijateljima provela u parku i moram vam priznati da je bilo fenomenalno. U pozadini nam je svirala glazba s obližnjeg festivala, lagani povjetarac nas je hladio taman onako kako treba, a krošnje štitile od prejakog sunca. Djeca su uživala na svježem zraku i bila jako zaigrana, a mi odrasli smo na kraju dana pomislili kako bi ovakve stvari trebali raditi češće jer osim što smo se svi dobro zabavili shvatili smo da je njima bilo fenomenalno i da smo im stvorili divne uspomene. Pa evo jedne ideje kako možete kvalitetno provesti vikend!

A, što vam sve treba za dobar piknik? Zapravo jako malo toga, no ako ga planirate s djecom najbolje je dobro se pripremiti. Osim piknik deke i velike torbe u koju ćete potrpati sve sitnice koje bi vam mogle zatrebati, uzmite sa sobom šešir za zaštitu od sunca i dobru kremu s jakim zaštitnim faktorom. Jer iako ćete vjerojatno sjediti u hladu – svi znamo da su UV zrake sve opasnije pa vodite računa da kožu zaštitite od njih. Za klince u torbu spremite neke osnovne grickalice i piće za osvježenje, i ono najbitnije – društvene igre i set reketa za badminton. Moja omiljena društvena igra još iz djetinjstva je Twister i smatram da je sjajna igra za cijelu obitelj, a može se bez problema igrati i vani na travi.

I za kraj ne zaboravite na retro fotoaparat! Naravno da možete s mobitelom snimiti uspomene, no retro fotografije s piknika su posebna vrsta uspomene.

Uživajte u vikendu!

Za Lumini Style piše fashion blogerica Ana Bacinger.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.