U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag
dm

dm-drogerie markt je jedan od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi. 1973. otvorena je prva dm prodavaonica u Njemačkoj (Karlsruhe), 1976. prva dm prodavaonica u Austriji (Linz), a 1996. prva dm prodavaonica u Hrvatskoj (Zagreb).

dm

dm

Danas je dm sa 157 podružnica i 17 dm prodavaonica (s Lumini centrom) s ponudom bezreceptnih medicinskih proizvoda zastupljen po cijeloj Hrvatskoj. Upravno-distributivni centar u Zagrebu središte je za cijelu Hrvatsku, kao i poveznica za susjedne zemlje u jugoistočnoj Europi.

Asortiman dm-a obuhvaća više od 16.200 drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila i sezonskih proizvoda.

Širok izbor drogerijskih artikala upotpunjen je s 23 dm marke iz područja njege tijela, kozmetike, higijenskih potrepština, zdravlja, kućanstva, djece, održavanja tekstila, fotografije i kućnih ljubimaca.

Značajnu razliku u ponudi čine prvenstveno prirodna kozmetika i zdrava hrana.

U devetnaest dm prodavaonica u Hrvatskoj kupci mogu pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih medicinskih proizvoda te dermokozmetičke proizvode i dodatke prehrani.

Zaposleno stručno osoblje svojim iskustvom i savjetima uvijek Vam stoji na raspolaganju.

U svim našim odjelima bezreceptnih medicinskih proizvoda svakodnevno nudimo uslugu besplatnog mjerenja vitaminsko-mineralnog statusa organizma.