Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Vrati se natrag

Ekstra dan za studente: ludo dobri popusti i pokloni!

Studentski život sa sobom nosi brojne pogodnosti, a od sada i u Lumini centru iksica vrijedi više

Ekstra dan za studente: ludo dobri popusti i pokloni!

Naime, tijekom Ekstra dana za studente, očekuju ih brojne pogodnosti, ludo dobri popusti i pokloni. Novi shopping event kreiran u Lumini centru, uz doživljaj, popuste, ali i logistiku prijevoza, samo je za – studente.

U utorak 12.3., u Lumini centru ekstra je dobra prilika za besplatni prijevoz do centra, kupnju novih trendy komada za proljetno – ljetni semestar, grickalice za učenje, povoljniji kino izlazak, ali i minglanje, druženje i shoppingiranje uz sjajne studentske popuste.

Besplatno do Lumini centra

Sve što trebate imati jest valjanu studentsku iskaznicu odnosno iksicu, koja će služiti za otključavanje brojnih pogodnosti i popusta. Prvi na listi jest besplatan prijevoz do Lumini centra od Studentskog centra u Varaždinu s polascima u 14:45, 16:00 i 18:00 sati.

Cool popusti

Nakon toga slijede ekstra dobri popusti u odabranim trgovinama koji će, vjerujemo, olakšati studentski budžet. I to sve uz iksicu!

Voucher za kavu i sjajan provod u Lumini centru

Ekstra dan za studente u Lumini centru nastavlja se shoppingom jer za potrošenih samo 30 € slijedi voucher za gratis kavu, što je, zna se, pogonskog gorivo svakog marljivog polaznika fakulteta.

Lumini centar i Ekstra dan za studente, uz besplatan prijevoz, sjajna je prilika za ludo dobre popuste, poklone i shopping.

P.S. Uz voucher za kavu gratis iznad kupnje od 30 €, dolaze shopping torba i čokolada!

*Sve detalje za studentski utorak provjerite na LINKU.