Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag

Magična slikovnica za djecu koja donosi više od riječi – čaroliju božićnog darivanja

Slikovnica koja djeci na blizak način poručuje da samo dijeljenjem, pomaganjem i poklanjanjem mogu pronaći istinsku radnost u životu. Slikovnicu nakon čitanja neka mališani poklone jednom od prijatelja i tako dalje. 🙂

Magična slikovnica za djecu koja donosi više od riječi – čaroliju božićnog darivanja

Ususret blagdanskim danima, kada su riječi poput „poklanjanja“, „dijeljenja“ i „dobrote“ sve prisutnije – na police hrvatskih knjižara pod okriljem naklade Znanje dolazi slikovnica nagrađivanog autora Darrena Farrella i ilustratorice Maye Tatsukawe „Pokloni ovu knjigu“. Ova topla i poticajna priča ne samo da oduševljava mlade čitatelje svojim šarmantnim ilustracijama i narativom, već ih potiče da uistinu shvate važnost dijeljenja. Kroz svaku stranicu, knjiga prenosi ideju da čitanje može biti poput čarobnog poklona koji se nastavlja dijeliti.

Bogatim ilustracijama i jednostavnim jezikom, slikovnica „Pokloni ovu knjigu“ uči djecu i odrasle da ne dijele samo materijalne, opipljive stvari, nego i svoja djela – zagrljaje, lijepe riječi, radost i ljubaznost s drugima. Uči ih i da poklone ovu knjigu kako bi na svojemu putu stigla u što više dječjih ruku. „Pokloni ovu knjigu“ u prijevodu Maje Klarić nije samo priča, već poziv na širenje topline i sreće što je čini nezaobilaznim naslovom za svako dijete. Knjiga je dostupna u knjižari Znanje po cijeni od 11,90 eura.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više