U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Sve za sport, za cijelu obitelj

Od laganih popodnevnih šetnji, pa sve do obiteljskog rolanja, proljeće nam otvara mogućnosti da učinimo korak naprijed za našu dobrobit, ali i da se na vrijeme pripremimo za ljetne aktivnosti.

Sve za sport, za cijelu obitelj

Vježbanje, pa čak i lagano, povećava razine sretnih hormona, baš kao i shopping, stoga upustite se u uzbudljiv svijet sporta u Lumini centru i pronađite prave stvari za sebe.

Bez dobre opreme – ništa

Kvalitetne role prava su stvar za aktivnosti na otvorenom. Po ulici ili u parku, u šetnji ili s društvom, mališane će provesti kroz zabavne avanture, a roditeljima nekoliko sezona mira jer dolaze u rasponu od tri broja stopala.

Baš kao i role, bicikl bez pedala ulog je da ćete svom djetetu priuštiti nezaboravno proljeće i ljeto. Rijetko što će izmamiti smiješak na lice malog djeteta kao prvi biciklić!

Lopta je univerzalni rekvizit za dobru zabavu. Sjajna će biti za hakl s ekipom, kao i učenje mališana novim vještinama.  

Univerzalnog dizajna, cijela obitelj ima na raspolaganju kvalitetan ruksak za svaku svoju sportsku torbu. Bez obzira držite li u ruksaku role dok se mališani loptaju ili pak bocu s vodom i grickalice za šetnju obližnjom šumom, kvalitetan sportski ruksak je uvijek pametna kupnja.

Stylish i u pokretu!

Nakon dobre opreme, funkcionalna odjeća je ključna kako bi svi izgledali onako kako se i osjećaju. A to je sjajno!

Kvalitetna trenirka za mališane ne samo da je sjajan ulog za svakodnevne outfite, već i za one sportske. U trendy boji, bit će prava stvar za sladoled s društvom, ali i za rolanje s roditeljima.

Upravo takav je i ružičasti top. Pametno ulaganje u garderobu i komade koje ovisno o kombinacijama možete nositi i prilikom sportskih aktivnosti.

U nijansama maslinasto zelene, ovaj komplet za vježbanje natjerat će vas na pokret, ako zbog ničeg onda zato da outfit pokažete svijetu. Istodobno su sjajne za gym, ali i za kavu s frendicama!

Takve su i ove klasične kratke hlače i udobne tenisice. Istodobno ih, ovisno o kombinaciji, možete nositi kada kućnog ljubimca treba izvesti na istrčavanje, ali i kada poželite sebe rastrčati.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.