Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag

Unesite dašak prirode u svoj interijer

Nježni tonovi i prirodni materijali su hit proljeća

Unesite dašak prirode u svoj interijer

Predmeti od recikliranih materijala, tekstili od čistog pamuka, manji komadi namještaja u rustikalnom stilu od punog drva i prirodni/nježni tonovi  – sve to su mali koraci u povezivanju s prirodom koje jednostavno možete uklopiti u svoj dom. Termin green living postao je sve popularniji u svijetu interijera, a možete ga jako lako postići uz sitne elemente i chic detalje kojima ćete ukrasiti svoj interijer. Iako se ovog proljeća lome koplja oko toga koji je vodeći trend u svijetu interijera, ono što morate znati je da s green living elementima jednostavno ne možete pogriješiti jer oni su postali klasik koji uvijek izgleda dobro i koji sjajno funkcionira u većini interijera.

Povezivanje s prirodom dokazano smanjuje stres i krvni tlak te povećava produktivnost i kreativnost – stoga vam savjetujemo da ovog proljeća svoj interijer malo pročistite i pretvorite u oazu mira uz pomoć nježnih tonova i prirodnih materijala. Drvo je uvijek bilo rezervirano za podove, no sada se koristi u mnogo više elemenata u prostoru. Od detalja u kuhinji i blagovaoni, do fotelja čiji su okviri izrađeni od prirodnog drva, pa sve do masivnog namještaja od kvalitetnog i teškog drva. Drvo obožava takozvane sirove materijale pa su juta i lan najkompatibilniji materijal za kombiniranje. Jastučnice, taburei, stolnjaci, pokrivači i krevetnine u nježnim tonovima detalji su koji će se fenomenalno uklopiti u interijer u kojem želite osjetiti energiju prirode. Pripazite na paletu boja koja jednostavno mora biti umirujuća. Uz bijelu koja najviše voli prirodne materijale, možete se poigrati nijansama zelene, smeđom i nezaobilaznim bež tonovima.

I za kraj, svoju prirodnu oazu obavezno ukrasite s biljkama jer će upravo one dati poseban pečat vašem prostoru i divno će zaokružiti green living priču koju želite ispričati kroz svoj interijer.

U nastavku pronađite nekoliko divnih detalja za uređenje vašeg doma kod kojih je naglasak stavljen na prirodne materijale i nježnu paletu boja.

Za Lumini Style piše fashion blogerica Ana Bacinger.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više