Vrati se natrag

Vrijeme je za novu opremu ­– razveselite kuhinju!

Stilske nisu rezervirane samo za modu. Bez obzira jeste li iskusni kuhar ili početnik, jedna stvar je sigurna – treba vam kvalitetna i atraktivna kuhinjska oprema.

Vrijeme je za novu opremu ­– razveselite kuhinju!

Najbolje namirnice koje ste nabavili na Malom placu i savršeno precizan recept samo su dio onoga što će omogućiti da i vaše jelo bude pravo remek djelo.

Nešto je posebno u kuhanju s vrhunskim pomagačima. Oni vam daju dodatno samopouzdanje i sigurnost da će finalno jelo impresionirati i najistančanija nepca vaše obitelji. Okružite se lijepim i osjetite ultimativan užitak kuhanja.

Pravo je umijeće pronaći najbolje kuhinjske partnere. Idealan lonac izrađen je od kvalitetnih materijala i garantira dugotrajnost i izdržljivost. Istovremeno, za jednostavno rukovanje, obavezno mora biti lagan, ali imati dovoljno debelo dno da možete biti sigurni kako namirnice neće brzo zagorjeti. Tave i tavice posebna su priča jer će vam po jedna u svakoj dimenziji itekako dobro doći. Volite li pripremu umaka i gastronomske izlete u daleke krajeve duboka varijanta koja će poslužiti kao wok apsolutni je must-have i prva u koju biste trebali uložiti.

Niti jedno jelo nije potpuno bez začina, oni su čarolija koja daje okus. Zato s njima treba pažljivo rukovati i još brižnije ih čuvati. Mlinci za sol i papar neka vam uvijek budu pri ruci i služe kao dekoracija radne plohe. Ništa dalje od štednjaka ne smiju biti ni kuhinjske krpe za koje svaki chef zna da moraju biti u top formi. Moć upijanja i brzo sušenje su najvažniji, ali najbolje su one koje bojom i uzorkom pristaju uz kuhinju. Mali električni uređaji tu su da vam olakšaju pripremu pa ćete uz blender, sjeckalicu ili multipraktik zaboraviti na plakanje nad lukom.

Ako ste spremni podići svoje kulinarske sposobnosti na višu razinu, vrijeme je za novu opremu. Od lonaca i tava, preko sjeckalica i blendera sve do odličnih alata uz koje će priprema hrane biti pjesma čeka vas u Centru Lumini!

I ne zaboravite lijepi tanjuri i pribor za jelo jednako su važni. Nemojte se zadovoljiti prosječnim, kuhajte i prezentirajte delicije poput pravih majstora!

Popis trgovina i cijena:

 • 1. Set od dvije kuhinjske krpe Svilanit, Rosmarino, 6,62 € (49,88 kn)
 • 2. Blender Rosmarino, Vitapur, 119,90 € (903,39 kn)
 • 3. 16-dijelni komplet pribora za jelo, Sinsay, 12,99 € (97,87 kn)
 • 4. Grabilica za tjesteninu Rosmarino, 3,97 € (29,91 kn)
 • 5. Zdjela, Pepco, 7 € (52,74 kn)
 • 6. Tanjur, Sinsay, 5,49 € (41,36 kn)
 • 7. Tava Rosmarino, Vitapur, 44,90 € (338,30 kn)
 • 8. Mlinac za papar, Pepco, 10 € (75,35 kn)
 • 9. Tanjur, Sinsay, 2,99 € (22,53 kn)
 • 10. Komplet dvije čaše, Pepco, 6 € (45,21 kn)
 • 11. Kafetjera Rosmarino, Vitapur, 19,90 € (149,94 kn)
 • 12. Lonac Delimano, Top Shop, 49,99 € (376,65 kn)

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.