U nedjelju, 3.3. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Zaronite u aktivan godišnji odmor

Pripremite se za uzbudljiv godišnji odmor prepun ljetnih aktivnosti. Vodeni sportovi jednako su zabavni i u društvu, ali i kad ste sami.

Zaronite u aktivan godišnji odmor

Sve što vam je potrebno je dobra oprema koju ćete pronaći u Lumini centru i sezonska sniženja s odličnim popustima!

Oslobodite svog unutarnjeg avanturista i neka ovo ljeto more, rijeke i jezera postanu vaše igralište! Bili početnik ili profesionalac, nije niti bitno, jer uz pravu opremu i malo motivacije svatko može ovladati vodenim sportovima. Frizbi turnir ili možda onaj u improviziranom tenisu, natjecanje u plivanju s perajama ili ronjenju, pa čak i uživanje na SUP-u – pravu opremu za svaki sport pronaći ćete u Lumini centru. Na vama je samo da se, nakon shoppinga, prema svojoj omiljenoj destinaciji uputite sa super ekipom i spremni na dobru zabavu.

U tijeku su i sezonska sniženja pa svoje rekvizite možete uloviti i na popustu! Stoga, bez obzira kad odlazite na godišnji odmor, opremu nabavite odmah i pritom dobro uštedite.

SUP je posljednjih godina jedan od najpopularnijih morskih aktivnosti. Na prvi pogled izgleda poprilično jednostavnim za upravljanje, ali svi koji su isprobali veslanje neće se nužno složiti s time. No, složit će se s time da se vježba itekako isplati te da će, jednom kad ovladate tehnikom, postati vaša omiljena ljetna aktivnost. Red veslanja pa onda uživanje u spokoju osame mirnog mora napunit će vam baterije i učiniti da se s godišnjeg odmora vratite potpuno spremni za nove izazove. Međutim, prije nego se upustite u avanturu veslanja na SUP-u obavezno se dobro zaštitite od sunca.

Djeca to odavno znaju, a vrijeme je da i odrasli ponovo nauče – ronjenje je jedna od najboljih aktivnosti na moru. Zanimljiva flora i fauna morskog dna toliko je fascinantna da ćete gotovo zaboraviti da se bavite ikakvom fizičkom aktivnošću. Iako ćete za potpuni doživljaj trebati zaranjati u veće dubine, čak će i pliće more u blizini plaže biti toliko interesantno da ćete provesti sate u istraživanju. Naravno, za to će vam trebati adekvatna maska koja će idealno prianjati uz lice i osigurati čist pogled na školjke i ribe. Uz masku i disalicu trebat će vam i peraje koje će omogućiti bolje plivanje, a bit će dobro da uz sebe imate mrežastu vrećicu u koju ćete spremati školjkice koje izronite.

U slučaju da pučina i njene dubine nisu po vašem ukusu, jednako se dobro možete zabaviti i na plaži. Dapače, samo jedan frizbi bit će dovoljan za stvaranje uspomena koje ćete prepričavati godinama. Plitko more i pješčano dno idealan su teren za maratonsko dodavanje frizbijem, a uz dobru ekipu zaboravit ćete da zapravo vježbate. Stoga zamijenite sunčanje ležanjem na obali i upustite se u genijalnu igru. Garantiramo da će preplanuli ten biti još bolji.

Imate li djecu manjih uzrasta, znate koliko se zabave krije u samo jednoj lopti na napuhavanje. Odbojka, improvizirana košarka ili klasično dodavanje ne trebaju ništa više nego jednu takvu loptu i dobru volju. Uz to, riječ je o vrlo praktičnom rekvizitu koji ne zauzima puno mjesta u torbi za plažu. Samo ga ispušete i pospremite, a kad se ponovo zaželite igre loptu ćete napuhati u svega minutu do dvije.

Reketi i klasična loptica ili ona za badminton izvrsna su alternativa lopti na napuhavanje. Iako namijenjeni za igru u dvoje, posebno će zanimljivo biti okupili vas se više pa stvorite svoju improviziranu igru za čitavu obitelj. Uz to, nećete nužno morati biti na plaži, dapače tenis i badminton jednako su zanimljivi i na livadi i u dvorištu. Upravo su zato jedna od najboljih mini investicija za odlazak na godišnji odmor. Pritom, nalazite li se u kompetitivnom društvu moći ćete organizirati male turnire i natjecanja.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Fiskni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 kn